Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Történelmi Dokumentum sztori


Történt egyszer, hogy 8 barát békésen éldegélt egy szép kis köztársaságban. Minden teljesen heppí volt? volt 7 férfi és egy luxuskurva. És egyszer csak betört a 8 jó barát területére a ?sötét erő? először Máté személyében. Ez a támadás felkészületlenül érte az embereket. Ezért gyorsan megalapították a PINÁT, mely tárt ajkakkal várta a tagokat. Makó félelmet nem ismerve távolította el ismét és ismét Mátét, aki újra és újra visszatért az alvilágból. Ez a Máté egy torz lélek volt. Utálta a Tokió Hoteleseket mégis védte őket. Teljesen ferde volt a személyisége, volt benne vagy 180 fokos fordulat. Aztán pár nap alatt visszaverte a 8 barát a támadást. Salem pedig mindenkit nyugtatott h legközelebb békés megoldást kell találnunk. De itt még nem ért véget. A PINA feloszlott, hiszen már nem volt szükség rá. De egy váratlan pillanatba újabb támadás érte a 8 barát földjét. A ?sötét erő? újabb csapatokat küldött. Máté visszatért Pista társaságában. Folyamatosan ostromoltak, Salem még mindig békés megoldásokat keresett és időközben Bakos is besegített neki. De megalapítottuk a II. Pinát, mely ismét győzedelmeskedett a ?sötét erő? felett.
Ettől a pillanattól a 8 barát élete nyugalomban telt, eltekintve néhány hirdetéstől. Makó még mindig tisztogatta a klubbot a hirdetőktől. De azok csak jöttek és jöttek. És ekkor megérkezett a ?sötét erő? eddigi legerősebb támadása. Megjött Vachó Norbert a lilafaszú és társa Tóth Dávid, aki szintén lilaliba volt. A klubban mindenkit ostromoltak az egyhangú ?zsici? jelzővel, mígnem Makó lett a klub birtokosa és végleg ki nem zárta őket a klubból. Aztán már újra béke honolt a területen és a 8 barát újra békében él, WC pumpák, hülyéskedés és sok pia társaságában.
Kialakultak a szerepek:
- Kikka lett a hagymás kurva;
- Jenci és Salem lettek a versenyzők;
- Salem még terrorista is lett;
- Makó lett a tulajdonos;
- Gál lett fostos fiú;
- Loki lett az alkesz;
- Bakos lett a klub első írója, később sokan követték;
- És Proti pedig az ügyeletes WC pumpával hadonászó egyén lett.

Ennyi az eddigi történelmünk, a leírtak valós eseményeken alapulnak. ;)

___________________________________________________________________________________________

 

Az elit 7ek és Proti király, majd Kikka és a 40 hagyma. XD

 

Egy messzi messzi vidéken myVip földjei közelében volt egy South Park nevű város. Ez a város egy kikötőváros volt, ami a tengeri kereskedelemből tartotta fent magát. Katonái nem voltak és minden munkaképes férfi dolgozott. Értsd: Loki nem dolgozott, hanem inkább ivott. Az egyetlen nő pedig hagymákkal zsonglőrködött. Egyszer elvarázsolt 5 szép nagy fej hagymát, és megnéztem semmi nem volt az ingujjában. Az emberek itt több száz évig nyugalomban éltek együtt a tengerrel és a környező világgal. Egy nap azonban k.e. 300-ban a Vachó és a fekapöcsök nevű klán katona városa megtámadta őket és szinte mindent leromboltak a South Parki védtelen katonailag képzetlen területén.
South Park élete innentől megváltozott.
A védtelen kereskedő emberek kénytelenek voltak harcstílusokat tanulni és kereskedelmüket teljesen a fegyverek importálása felé irányították. Ez is kevés volt, mert a pusztítás után szinte semmi nem maradt a South Parki városból. Azonban szorgalmasan gyűjtögették pénzüket, siratták halottaikat és nemes szívükben ott volt a szorongás, hogy megbosszulják, amit okozott nekik Vachó. A Fegyverek önmagában nem voltak elegendők, meg kellett vele tanulni harcolni. Minden kereskedő választott egy fegyvert és forgatni próbálgatta, majd mégegyet, mégegyet, és mégegyet. Sok sérülés után bár de olyan tökéletesre fejlesztették tudásukat, hogy versenyre kelhettek az akkor élő legtöbb katonával is. Ez nekik nem volt elég... Öregedésük mind a fegyverek hatékonyságának tanulmányozásával telt, átadták fiaiknak tudásukat és minden a pusztítás napjai évfordulón véres harcokat rendeztek egymás között mit sokan önként vállaltak valaki pedig csak a jutalom fejében. A legjobbak életben maradtak. 3 emberöltő után már olyan tökéletesen bántak a fegyverekkel, hogy mindenki csak a Hadseregként emlegette őket. A hadsereg már 4 éves kortól katonának nevelte a szülők által katonának ajánlott fiúgyermekeket. Felnőttek verték őket, meg tanulták tűrni a fájdalmat, felnőttek rugták őket, soha nem adták fel, ha elfutottak volna, vagy feladták volna, kitaszította volna őket a város a vadonba, legyőzték félelmüket és semmitől nem féltek. Mikor ezek a katonák felnőttek a tökéletes pusztítógépek váltak belőlük kik érzelem nélkül képesek voltak ölni. Mikor elérték a 15. életévet, át kellett esniük az élet-halál próbán. Kiküldték őket egy szál nadrágban, egy fegyverrel a kezükben a farkasbarlangba és ott kellett maradniuk 1 hetet. Kint őrök figyelték, nehogy elmehessen. Ha 1 hét múlva visszatért ő is igazi Hadseregben szolgáló katonának mondhatta magát.
Sokan haltak meg ekkor, de akik visszatértek majdnem, hogy elpusztíthatatlanok lettek, akik minden helyzetben megállták helyüket. A nép kiállította maga közül az elit 7et: Makót, Gált, Bakos, Szedmit, Salemet, Jencit, és Lokit. Utobbit csak azért, mert ha ittasan odamegy a csatába, olyan beszámíthatatlan, hogy még ő sem tudja mit fog tenni, nemhogy az ellenség. Nos tehát elindultak Vachó földjére melynek borzasztó neve: ?Anti Makó klub?. Még mielőtt elindultak volna Kikka egy kisebb műsorszámmal kedveskedett nekik. Majd mindenki felfegyverezte magát.
Salem végszükség esetére vagy csak megszokásból magára csatolt egy adag robbanószert.
Gál nem pazarolta erejét fegyverek cipelésével. Inkább evett egy kis hazai babgulyást, kis töltött káposztát és még egy pár adag hagymát is Kikkából, ahm akarom mondani Kikkától.
A többiek, pedig mindenféle csicsásabbnál csicsásabb fegyvereket vittek magukkal.
El is indultak, de még az úton meglepte őket egy éppen arra portyázó felderítő csapat. Ekkor máris kiterült Jenci, és Szedmi, mire Salem bosszúsan nézett a gyilkosokra és megrántott egy kis zsinórt magán és felrobbantotta a gyilkosokat magával együtt.
Így hát 4en mentek tovább. Be is értek az ellenség táborának központjába mikor vitatkozni kezdtek h mit csináljanak. Gal felajánlotta h beveti hihetetlen képességét csak a társai menjenek távolabb, nehogy kárt tegyen bennük. De Makó tiltakozott, hogy azt majd csak végső estben vessék be. Így hát maradt a régi jó megoldás, lopakodtak Vachó felé, de egy óvatlan pillanatban Gál kieresztett egy aprócska pukit és ez beindította a hangérzékelős riasztót. Így bátran előretörtek hátha még sikerül valami kárt okozni Vachóban. De ekkor oldalról Makóra lőttek. Bakos hirtelen Makó elé vetette magát és így védte meg Makót a golyótól. Makó ekkor hihetetlen bátorságáról, tanúbizonyságáról téve elkezdett futni, h mentse saját bőrét. Ekkor Gál ordítani kezdett, majd azt mondta, most végetek rohadékok! Ezzel Gál egy olyan nagy adag mérgező gázt bocsátott ki magából meg 3 km-es körzetben mindent elpusztított. Így Makó is meghalt, hisz még nem járt elég távol. És Gál is belehalt a végbélégésbe.
Mindenki azt hitte South Parkban, hogy Vachó az összes követőjével elpusztult. De nem tudták h Vachónak volt egy titkos atombunkere a tábor alatt, ahol meghúzta magát. A South Parkiak azonban mindig készültségben álltak, mert még néhányan kételkedtek Vachó halálában, hiszen soha semmilyen bizonyítékuk nem volt, arra hogy elpusztult volna. Lokit pedig nem volt nehéz megtalálni, ő Salem felrobbanásakor visszatért a kocsmába és ivott egyet a sikerre, mert azt hitte h ők nyertek, és akit Salem felrobbantott az volt a nagy ellenség.
30 év múlva a szertartásról, az élet-halál próbáról azonban egy fiú egy fiatal 15 éves fiú, Proti nem akárhogyan tért vissza. A legendás Vachó fejével, ami már több mint 3 ezer éve készültségben tartotta az egész South Parki birodalmat. Visszatértekor király lett és emlékezve Vachó és a fekapöcsök támadására megígérte isteneinek, hogy leigázza seregével a világot és mindenki az ő uralma alatt fog szolgálni. Nem volt zsarnok, népe szavát vitte, nem volt hazug mindig szive igazát mondta. A sok képzés után egy 30. 000 fős sereg állt rendelkezésére kikkel eltiporta a 900. 000 főből álló Lilavachó haderőt. Katonáik harci tudása még ma is emlegetett több mint 2000 év múltán is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.