Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Makó története


Makó egy éjelen seggrészegre itta magát Szedmi kocsmájában és elindult tántorogva a budi felé,hogy kiadja gyomra háborgó tartalmát.Mikor könnyített magán és indult volna ki a maradék liter sörért és a 3dl körtepáleszéért egy seggrészeg nő nyitott be a férfi WC-be.Makó próbálta kikerülni,nehogy leokádja az eltévedt leányző,de az hirtelen felkiáltott:Szexet!Vad és perverz részeg szexet!
Makó nem tétovázott,egyből rákapott szegény lány helyzetére,és bevitte az egyik WC fülkébe,hogy ott orálisan elégítsék ki egymás perverz vágyait.Makó már épp tolta le a gatyáját,mikor hirtelen a leányzó lerántotta gumiarcát és Makó meglátta ősi ellenségét vachót!vachó így kiáltott:Hát belesétáltál a csapdámba te kis féreg! Ekkor pisztolyt rántott Makóra,aki nem tudott mit tenni.-Most pedig orálisan foglak kielégíteni Makó!
Makónak ennek hallatára teljesen elborult az agya és a pisztolyra fityet sem vetve rárontott vachóra.Elkapta vachót a fejénél fogva és beleverte az egyik piszoárba,ami ripityára törött.vachó félholtan rogyott a földre és bömbölni kezdett.Bömbölt mint egy kislány,de erre Makó ügyet sem vetett és felkapta vachó pisztolyát és rászegezte:-Most véged te kis buzi!
Meghúzta a ravaszt,de a pisztoly csak zizegett.-Mi a fene ez vachó te állat?-mondta Makó
Ez egy vibrátorbpisztoly,ezzel szoktunk partyzni az anti makó péter klubban....
Makó ettől sokkot kapott...tudta eddig is,hogy vachó hülye meg buzi,de,hogy ennyire...
Amint Makó felrévett a sokkból,előkapta a Swéd Mora kését a bakancsából,hogy bevégezze a sorsát,de ekkor szörnyűséges dolog történt..egy hatalmas rottyanás...olyan mint amilyet a világ nem hallott...a föld beleremegett...ebben a pillanatban jutott eszébe Makónak a szomszéd fülkében dolgát végző Gál,aki a nagymuter képosztályától hihetetlen szélgörcsöt kapott.
Bűz...homály...egy koppanás...Mikor Makó felébredt ismét az asztalánál találta mamgát egy üveg sör jelenlétében,miközben a 7 barátja próbálta talpraálítani.Ekkor vette észre hogy gázmaszk van a fején,mint ahogy mindenki másnak.Körbepillantott és azt vette észre,hogy vegyvédelmi ruhába öltözött emberek szaladgálnak fel alá,hisz Gál fingja biológiai katasztrófát okozott.
-Hol van az a retkes buzi? -kérdezte Makó
-Meglépett -felelte Bakos - mivel a földön volt,őt nem érte annyi fing mint téged és el tudott mászni...
Makó lekevert egy isteneset Gálnak és parafadugót nyomott a valagába,nehogy még egy ilyen bekövetkezzen és legurította a sörét.

Vége

 

A 8 jóbarát

A 8 jóbarát a South Parkki sörözőben tölti az idejét,mint mindíg,mikor egyszer csak beront egy idegen tiszta lilában,s felkiált:Császtok na énvagyok vachó de tényleg
Ezt Gál már nem bírta tovább és segbelőtte a sós-sörétespuskájával amitől Erik egy hétig szaladgált körbe-körbe és próbálta kivakarni a seggéből a centis sódarabokat.
Na de ha azt hinnénk,hogy ezzel vége, hát nagyot tévedtünk,hisz vachó bevallotta,hogy van egy besúgó a sörözőben...Ennek hallatára Makó vezér egyből kihajította a gyanús egyéneket a sörözőből,de ez nem segített,hisz vachó még mindíg értesült a 7 jóbarát beszélgetéseiről...
6 barátot ez nem izgatott,csak egy valakit,méghozzá Gál századost!Hiába próbálta nymozásra csábítani a régi Köztársaság tagjait,ez nem érdekelt senkit,tehát magánnyomozásba kezdett és napokig nem került elő.
Eközben Salem öngyilkosmerényletre készül az Anti makó péter klubb ellen néhány kiló TNT segítségével.Makó és Kikka azon tanakodnak,hogy mi minden fér be Kikka...khm.. na ezt inkább hagyjuk... Loki és Konnektor részegen fetrengnek a polt alatt és néha próbálnak mondani valami értelmeset,dehát ez nem igazán jön össze,tehát csak köszöngetnek össze vissza.Bakos eközben megírja a South Parki történetek könyvét és részletekben publikálja.Ja és időközben meg akarja szexuálni Kikkát ahogy a régi írásokból veszem észre.
Miután viszatértem a nyomozásból és nem álapítottam meg semmit a besúgóról elkezdtem írni a South Parki Emlékiratokat és benyomtam egy üveg rumot,3 liter sört és egy kis házipáleszt.


folyt.köv. majd :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...

(Kikka, 2008.07.20 09:38)

no comment xD

...

(Makó , 2008.07.19 13:54)

Makó nem csak egy éjjelen issza magát seggrészegre XD